Strategie

Een goede strategie is essentieel voor het bereiken van doelstellingen. Inzicht in de behoeften van potentiële klanten, de Buyer Journey en vervolgens met de juiste content actief worden is waar het om draait.

We houden van kort en bondig: een workshop genereert voldoende input om een strategie op te stellen en als uitgangspunt te gebruiken voor een goede start.  

Social Media Marketing

Social Media – en bij uitstek LinkedIn – zijn zeer geschikt om jouw dienstverlening onder de aandacht te brengen bij de zakelijke doelgroep. Content met veel toegevoegde waarde in de vorm van bijvoorbeeld whitepapers en video’s zijn prima geschikt voor zichtbaarheid en leadgeneratie.

Wij weten welke technieken we in kunnen zetten om optimale resultaten te behalen met Social Media Marketing. 

U

SEO

Een site die goed rankt binnen Google kan voor de nodige leads zorgen. Door blogs te publiceren op vakgerelateerde sites, persartikelen te verspreiden en onderzoeken te publiceren, kunnen we geïnteresseerde bezoekers naar de website leiden. We kunnen ook de site verder optimaliseren en zorgen dat deze zowel gebruiks- als zoekmachinevriendelijk is.

SEA

Wij richten jouw advertenties in op Google Ads met pakkende teksten en slimme campagnes. We zorgen daarbij tevens voor doelgerichte landingspagina’s. Ook kunnen we geavanceerdere technieken inzetten zoals Remarketing waarbij we alleen de bezoekers van jouw website een advertentie te laten zien. 

i

Contentproductie

Door de expertise van jouw medewerkers beschikbaar te maken in content bereiken we jouw doelgroep en zorgen we voor interesse. We produceren professionele content die past bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Lead Management

De meeste leads converteren niet meteen in een klant. Het is daarom belangrijk Top of Mind te blijven en te zorgen dat deze leads de volgende fase in de salesfunnel bereiken. 

Wij segmenteren de leads en blijven in contact met een relevante boodschap. We stemmen het gebruik van de diverse communicatiekanalen goed op elkaar af zodat er een goede conversie van lead naar klant gerealiseerd kan worden.

 

Webinars

Een webinar is een van de meest krachtige kanalen om leads te genereren en vertrouwen te wekken. Webinars zijn ook zeer geschikt om klanten te informeren over bijvoorbeeld nieuwe diensten en ontwikkelingen om zo de omzet en de loyaliteit te verhogen. 

Wij organiseren webinars van begin tot eind en zorgen daarbij ook voor de aanmeldingen van potentiële deelnemers aan het webinar. 

Marketing Automation

Het gebruik van Marketing Automation software zorgt voor een hogere conversie van lead naar klant. Door de diverse contactmomenten van leads met de diverse kanalen van de organisatie in kaart te brengen bouwen we gesegmenteerde profielen op en leggen we de basis voor relevante 1 op 1 communicatie. Doordat dit geautomatiseerd plaats kan vinden, is dit schaalbaar en efficiënt. 

We gebruiken hiervoor de software van Autopilot.

Telemarketing

Sommige organisaties zijn online niet te bereiken. Bovendien zou je bij sommige leads meer informatie willen verzamelen dan online mogelijk is. In deze situaties is het nuttig om telemarketing in te zetten. Bovendien kan telemarketing goed van pas komen om leads snel en persoonlijk op te volgen als dat voor jouw medewerkers niet mogelijk is. Telemarketing kan daarom een waardevolle aanvulling zijn op de digitale marketingactiviteiten. 

Wij vullen de telemarketing in met een partner die uitstekend aansluit op onze werkwijze en een waardevolle toevoeging levert in het commerciële proces. 

Over ons

Bij Marketing101 hebben we een passie om organisaties te helpen met het bereiken van hun doelen. We combineren een analytische aanpak met de nodige creativiteit.  Lees meer »

Contactgegevens

Marketing101
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
Tel: 085 - 888 1029
E-mail: [email protected]