Wij geloven in een aanpak die past bij jouw doelstellingen en effectieve marketingtechnieken.

Wij zijn een multidisciplinair team gespecialiseerd in digitale marketing voor zakelijke dienstverleners. Onze klanten bevinden zich in branches zoals IT, financiële dienstverlening, Consultancy en HRM.

Als team hebben we veel ervaring met het in de markt zetten van zakelijke diensten en weten we welke uitdagingen hierbij komen kijken. Onze aanpak kenmerkt zich door een totaaloplossing voor zowel leadgeneratie en leadmanagement. We zetten hiervoor verschillende marketingkanalen, expertises en tools in om uiteindelijk jouw organisatie te laten groeien.  Naast ons vaste team werken we met diverse andere professionals om specifieke expertises in te vullen. 

Ray van Gilst

Ray van Gilst

Directeur

Elke klant is anders. Daarom zet ik binnen ons team de lijnen en structuur uit zodat dit aansluit bij de specifieke behoefte van onze klanten. Tevens ben ik aanspreekpunt en zorgt mijn goede bereikbaarheid voor korte lijnen. 

Brigitte

Brigitte

Online marketing specialist

Ik ben een hands-on online marketeer en heb veel ervaring met campagnes en communicatie. Ik zet graag op praktische wijze mijn kennis en ervaring in om zo de gestelde doelen te kunnen behalen.

Liselore

Liselore

Content schrijver

Met de juiste woorden de boodschap vertalen zodat deze aansluit bij de informatiebehoefte van de doelgroep, dat is waar ik mij dagelijks voor inzet.

Marc

Marc

<functie>

Omschrijving

Over ons

Bij Marketing101 hebben we een passie om organisaties te helpen met het bereiken van hun doelen. We combineren een analytische aanpak met de nodige creativiteit.  Lees meer »

Contactgegevens

Marketing101
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
Tel: 085 - 888 1029
E-mail: [email protected]